Welkom op Hoeve Ruimzicht!

 'een plek met mogelijkheden, midden in de natuur'

 Fotogalerij

Nieuws Hoeve Ruimzicht


Terug naar overzicht

12-03-2019

Overnodig Sponsort Smart-TV voor dagbesteding Hoeve Ruimzicht

Dagbesteding Hoeve Ruimzicht in Putten, heeft onlangs van Kringloopwinkel Overnodig een verrijdbare televisie gesponsord gekregen. Het betreft een zogenaamde ‘Smart TV’. Hierdoor zijn er veel extra mogelijkheden die leuk en nuttig zijn voor de gasten van de Hoeve.
De gasten op Hoeve Ruimzicht zijn voornamelijk mensen met een (beginnende) vorm van dementie en het gebruik van de Smart TV is één van de manieren om het geheugen te stimuleren. Naast het bekijken van bijvoorbeeld een mooie natuurfilm of een presentatie, kunnen met het apparaat eenvoudig foto’s en video’s worden getoond over allerlei thema’s die de gasten aanspreken zoals: de Bevrijding, het Koninklijk Huis, de Elfstedentocht of het Putten in vroegere tijden. Allemaal onderwerpen die mooie gesprekken losmaken.
Als dagbesteding zijn wij heel blij en dankbaar met deze nieuwe aanwinst. Als blijk van waardering is door één van de gasten van Hoeve Ruimzicht een mooie bos bloemen en een grote pot met snoep aan Overnodig overhandigd.
Namens de gasten, medewerkers en vrijwilligers van Hoeve Ruimzicht, nogmaals hartelijk bedankt!

Over Hoeve Ruimzicht. Hoeve Ruimzicht is gelegen op de Veluwe, in het buitengebied van de gemeente Putten. Omringt door een landschap van weiden, houtwallen, beken en bos, is het een plek midden in de natuur. Hoeve Ruimzicht biedt kleinschalige dagbesteding aan mensen met een (beginnende) vorm van dementie en mensen met geheugen- of eenzaamheidsproblematiek. Wij zijn van mening dat een betekenisvolle dagbesteding, met respect, liefde en zorg een positief effect heeft op het welzijn van mensen. De dagbesteding op Hoeve Ruimzicht heeft een christelijke identiteit.

https://deputtenaer.nl/deel-je-nieuws-artikel/overnodig-sponsort-smart-tv-voor-dagbesteding-hoeve-ruimzicht-562343Terug naar overzicht