Welkom op Hoeve Ruimzicht!

 'een plek met mogelijkheden, midden in de natuur'

 Fotogalerij

Nieuws Hoeve Ruimzicht


Terug naar overzicht

29-07-2019

Week van de dementie - diverse activiteiten in Putten

In het kader van de Week van de dementie vinden op D.V. 21 september 2019 in Putten een aantal sponsoractiviteiten plaats, waaraan alle inwoners van Putten kunnen meedoen.

Rondom Hoeve Ruimzicht worden in samenwerking met SV-Putten-Triathlon en de Wielerclub SV Putten een aantal sportieve activiteiten georganiseerd:

 TRAILRUN van 7 of 15 km vanaf HOEVE RUIMZICHT.
 KLOMPENPADWANDELING rond OLDENALLER, met uitleg over de historie van het gebied.
 GEZINSFIETSTOCHT van ca 25 km in de omgeving.

Deelnemers aan de sportactiviteiten betalen een inschrijfgeld bij van € 10,- per deelnemer, maar kunnen zich uiteraard ook laten sponsoren om hun bijdrage omhoog te krijgen.
De opbrengst is bestemd voor projecten voor mensen met dementie.

 9:30 uur Welkom, Inschrijven, Koffie.
 Ca. 10:00 uur. Start activiteiten.
 Ca. 12:30 uur Lunch.
 Locatie: Hogesteeg 18, Putten.

INSCHRIJVEN kan op twee manieren:

1. Ga naar www.liefdementie.nl. Klik op DOE MEE en meldt je aan. Maak je eigen actiepagina aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Of,
2. Stuur een MAILTJE naar Hoeve Ruimzicht onder vermelding van: Actiedag Dementie Hoeve Ruimzicht, naam èn de activiteit waaraan je wil meedoen.
Mailto: info@hoeve-ruimzicht.nl
Maak VOOR 10 SEPTEMBER minimaal € 10,- per deelnemer over op rekening NL13 RABO 0329 8254 29 van Stichting Vrienden Hoeve Ruimzicht.

meer informatie over deze en alle andere activiteiten in de week van Dementie is te vinden op de website: liefdementie.nlTerug naar overzicht