Welkom op Hoeve Ruimzicht!

 'een plek met mogelijkheden, midden in de natuur'

Hartelijk welkom op de website van Hoeve Ruimzicht.

Hoeve Ruimzicht is een organisatie die kleinschalige dagbesteding en logeeropvang aanbiedt. 
Op deze website vindt u meer informatie over de zorg en begeleiding die door Hoeve Ruimzicht wordt geboden.DAGBESTEDING

Hoeve Ruimzicht biedt kleinschalige dagbesteding aan mensen met een (beginnende) vorm van dementie en mensen met geheugen- en eenzaamheids-problematiek.

Op Hoeve Ruimzicht wordt de mogelijkheid geboden om een zinvolle invulling te geven aan de dag, uitgaande van de wensen en de mogelijkheden van mensen. Dit alles in een veilige en rustige omgeving, dicht bij de natuur, met aandacht, liefde en zorg voor elk individu.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan op 'Dagbesteding' in het hoofdmenu. LOGEEROPVANG

Logeeropvang heeft als doel om u als mantelzorger tijdelijk te ontlasten.

Als mantelzorger zorgt u met veel liefde voor uw partner, vader of moeder. Er kunnen zich echter situaties voordoen dat u even geen zorg kunt verlenen. Dat u rust nodig heeft om even op te laden om zo ook de zorg voor uw partner, vader of moeder te kunnen volhouden. 

Op de pagina: 'Logeeropvang' vindt u hier meer informatie over.

 

EEN UNIEKE LOCATIE.

 

Voor haar activiteiten beschikt Hoeve Ruimzicht over een uniek gelegen locatie op de Veluwe.

 

Hoeve Ruimzicht is een boerderij uit de jaren 30, gelegen in het prachtige buitengebied van de gemeente Putten. De naam van de Hoeve zegt het eigenlijk al: een 'ruimzicht' vanaf dit idyllische plekje op het omliggende landschap met zijn weiden, houtwallen, beken en bos. Een plek midden in de natuur. Ook in spreekwoordelijke zin bieden wij op deze plek ruimte voor een zinvolle dagbesteding, uitgaande van de wensen en mogelijkheden van mensen. Naast dagbesteding wordt op deze locatie ook logeeropvang aangeboden.

Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch of per email benaderen. Het contactformulier invullen kan ook. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info