Welkom op Hoeve Ruimzicht!

 'een plek met mogelijkheden, midden in de natuur'

 Fotogalerij

Nieuws Hoeve Ruimzicht


Terug naar overzicht

17-04-2020

Hoeve Ruimzicht verzorgt digitale dagbesteding

Nu verschillende dagbestedingen fysiek gesloten zijn vanwege het Corona-virus, wordt momenteel op een aangepaste manier invulling gegeven door Hoeve Ruimzicht aan de dagbesteding. Naast het telefonische contact of het rondbrengen van activiteiten bij onze gasten thuis, zijn we sinds kort gestart met het aanbieden van digitale dagbesteding. Een initiatief van Stichting Welzijn Putten, samen met een aantal zorginstanties in Putten, waaronder Hoeve Ruimzicht.
Op dit moment bieden we via een livestream elke vrijdag een uitzending van ongeveer 2 uur waarin we onze gasten een programma aanbieden dat kan worden gevolgd via computer, tablet, smartphone of via de kerktelefoon. We hebben inmiddels 2 uitzendingen mogen verzorgen en krijgen veel positieve reacties.
De komende weken hopen we elke vrijdagochtend van 10:00 tot ca. 12:00 een uitzending te verzorgen. Met herkenbare en vertrouwde beelden van de boerderij, de dieren op het erf, activiteiten en interactieve items maar ook door de vertrouwde gezichten van onze medewerkers in beeld willen we ook op deze wijze de contacten met onze gasten onderhouden in de tijd dat de dagbesteding fysiek gesloten is.

De Puttenaer heeft er deze week in een krantenartikel ook over bericht. Zie onderstaande link.
klik hier om het artikel te lezenTerug naar overzicht


Vacatures

Feed

14-06-2021, 17:29

Vrijwilligers gezocht

Zorgboerderij Hoeve Ruimzicht werkt vanuit twee locaties en biedt logeeropvang en dagbesteding, m.n. aan mensen met dementie. In onze zorg en begeleiding staat liefde, tijd en aandacht voor onze gasten...   Meer