Welkom op Hoeve Ruimzicht!

 'een plek met mogelijkheden, midden in de natuur'

Nieuws Hoeve Ruimzicht


Terug naar overzicht

25-9-2023

Logeeropvang Buitenplaats Boeschoten gaat verhuizen

Logeeropvang Buitenplaats Boeschoten, gaat per 30 september aanstaande verhuizen. Door omstandigheden die buiten onze macht liggen, kunnen wij de ruimte aan de Traa 3 in Voorthuizen niet langer huren.

In de afgelopen maanden hebben wij alles op alles gezet om een alternatieve locatie te vinden zodat de logeeropvang voor onze gasten, mantelzorgers en medewerkers kan doorgaan.

Recentelijk is er gelukkig een alternatieve locatie voorhanden gekomen zodat wij door kunnen gaan met dit werk! Dit stemt ons tot grote dankbaarheid.

Wat is het plan?

# Eind 2024 hopen wij onze intrek te nemen in een nog nieuw te bouwen
logeervoorziening in Nijkerk; een prachtige plek midden in de natuur. Meer informatie volgt binnenkort.

Tot het moment dat deze voorziening gereed is bieden wij logeeropvang op een andere, tijdelijke locatie te weten:

# vanaf eind september tm eind november 23 bieden wij logeeropvang aan in het Gasthuis Sanitatem aan de Stationsstraat 60-1 te Putten; een modern en volledig ingericht zorghotel. De zorg en begeleiding wordt hier gegeven door ons eigen, vertrouwde team van medewerkers.

# Vanaf D.V. eind november 2023 tot en met de oplevering van het nieuwe gebouw in Nijkerk, wordt logeeropvang geboden op onze zorgboerderij in Putten aan de Hogesteeg 18. Hiervoor wordt en geheel nieuw (tijdelijk) logeerhuis neergezet. Ook hier zal het vertrouwde team van medewerkers de zorg en begeleiding geven.

Wij vertrouwen u hiermee te hebben geïnformeerd.
Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.Terug naar overzicht


  

Vacatures

Er zijn momenteel geen berichten.
E-mailen
Bellen
Map
Info